Matchcare werkt overal in Nederland

Over ons

Welkom bij de beste
outplacement
partner

Je wordt begeleid door een loopbaancoach die je de ruimte geeft en met je meekijkt. De coach zal tijdens de begeleiding inspireren, coachen, ondersteunen en de voorgang bewaken. Bij het vinden van je volgende baan kijken we in de eerste plaats naar je talenten. Daarbij houden we rekening met je persoonlijke omstandigheden, je wensen, en eisen.

  • Matchcare werkt door heel Nederland
  • Met onze worksmart aanpak zijn we 24/7 bereikbaar
  • Je krijgt een persoonlijke coach
  • Ontdek met onze testen jouw beste talenten
  • Ontwikkel je talenten
  • Match je talenten op vacatures

Aanvullend op het contact met de loopbaancoach maak je gebruik van Matchcareer. Tussen de vaste contactmomenten kun je altijd contact opnemen met je coach.. Je krijgt toegang tot het loopbaanportal Matchcareer, waarop je arbeidsmarkt- en loopbaaninformatie kunt vinden, loopbaantesten kunt doen, je ePortfolio opmaken en vacatures in de Vacaturebank kan zoeken. Matchcareer wordt ook gebruikt door de loopbaancoach om alle (te) doorlopen stappen in het traject vast te leggen en verslag te doen over je resultaten.

Wat is het tegenovergestelde van talent?

Door je talent in te zetten krijg je energie. Als je iets moet doen wat echt niet bij je past levert dat juist stress op. Dit zijn stressoren. Dus tegenover je talent staan je stressoren.

Wat klanten over ons zeggen (overgenomen uit het CEDEO rapport)

Meerdere redenen worden genoemd om voor dit bureau te kiezen, waaronder: de goede resultaten, de aansluiting bij de medewerkers, de prettige samenwerking en de flexibiliteit. Enkele citaten: “Ze zijn de beste partij als het gaat om de prijs en de kwaliteit”, “Het gaat met name om loopbaanbegeleiding en de signalen van de medewerkers zijn positief. Het wordt dan ook aangeboden aan onze medewerkers in onze catalogus”, “Ze verzorgen re-integratietrajecten voor ons en behalen goede resultaten”, “Ik wilde mij verder ontwikkelen en via mijn werkgever kreeg ik een traject bij Matchcare aangeboden” en “Ze zijn ooit in beeld gekomen bij een reorganisatie en dat is goed bevallen. Sindsdien hebben we nog een kleine reorganisatie en individuele trajecten afgenomen en ze zorgen voor een goed gevoel bij de kandidaten.”

Waarom voor matchcare kiezen?
We hebben al 21 jaar ervaring en een klanttevredenheid van 96% door:
Intake
Al tijdens je aanmelding gaan we voor je aan de slag. met behulp van onze slimme intake formulier kiezen we de coach die het best bij je past en krijg je inzicht in je arbeidsmarktwaarde.
Inzicht in je talent
De begeleiding start met kennismaking aan de hand van je ‘willen’, ‘kunnen’ en ‘zijn’. Je praat met je coach, doet testen en onderzoekt zo je drijfveren en de unieke toegevoegde waarde voor de arbeidsmarkt. Uniek is onze match met vacatures op basis van jouw talent.
Versterk je sollicitatie vaardigheden
Je leert alles over functies vinden, je presentatie op LinkedIn en social media, netwerken, telefonisch informatie inwinnen, motivatiebrief schrijven en effectief een sollicitatiegesprek te voeren. Deze vaardigheden worden op maat aan jou aangereikt.
Actief solliciteren
Vanaf de start van de begeleiding kan er gesolliciteerd worden of worden lopende sollicitaties succesvoller gemaakt. Door vanuit talenten en voorkeuren te spiegelen aan vacatures ontdekken we mogelijkheden en aanknopingspunten. Met onze sprint-aanpak sta je er niet alleen voor.
Je volgende baan
Onze aanpak is zo succesvol dat 93% van onze kandidaten afgelopen 12 maanden een volgende baan heeft gevonden en daarmee een volgende stap hebben gezet in hun loopbaan.
Onze Missie

Wij vinden dat iedereen prettig moet kunnen werken, zich ontwikkelen en tijdig een volgende stap moet kunnen zetten. Zo kan iedereen in Nederland meedoen en werken we aan een duurzame planeet.

01
De beste informatie

Onze informatieproducten zoals testen en vacaturematches geven inzicht en zorgen ervoor dat onze kandidaten een voorsprong hebben op ieder moment in hun loopbaan

02
De beste begeleiding

Onze coaches letten op onze kandidaten, gaan de verbindingen aan en halen resultaat. Daarbij is Matchcare data gedreven. Als iets beter kan horen we dat graag en zetten we een stap extra.

03
Altijd dichtbij

Matchcare heeft coaches door het hele land en loopt met haar instrumenten online al 21 jaar voorop. Dat vertaalt zich in resultaat en een hoge klanttevredenheid.

04
We bereiken resultaat

Plan, do, check, act. Dat doen we voor onze eigen werkwijze en dat van onze kandidaten. Zo houden we grip op onze processen, ervaren kandidaten dat ze er niet alleen voor staan en sneller een volgende baan scoren. 

0
succesvolle kandidaten in 2019
Kortom, wil je de beste outplacement?
Schrijf je in bij Matchcare
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.